FOTOGALERIJA: Galerija fotografija s Ardea seminara violina

July 7, 2024

Dragi ljubitelji klasične glazbe,

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da je dostupna galerija fotografija s Međunarodnog seminara klasične glazbe ARDEA, koji je ove godine obuhvatio majstorski ciklus violine. Ovaj ciklus okupio je talentirane polaznike koji su imali priliku raditi s profesorom Goranom Končarom i profesoricom Irenom Kaleb te tako usavršavati svoje vještine kroz intenzivan rad i posvećenost.

Galerija

Fotogalerija prikazuje polaznike seminara u različitim fazama vježbanja i usavršavanja. Kroz ove fotografije možete zaviriti u svakodnevni rad i trud naših polaznika, kao i u inspirativnu atmosferu koja je vladala tijekom seminara.

Pozivamo vas da posjetite pogledate galeriju fotografija s majstorskog ciklusa violine. Kroz ove slike možete osjetiti djelić atmosfere seminara i vidjeti napredak i rad naših polaznika.

Zahvala

Zahvaljujemo se svim sudionicima na njihovoj posvećenosti i trudu, kao i mentorima na njihovom nesebičnom dijeljenju znanja. Vaša strast prema glazbi i želja za usavršavanjem čine ARDEA seminar posebnim i inspirativnim događajem.

Posljednje novosti