FOTOGALERIJA: Violinski recital - Noami Konforta otvorila osmi međunarodni seminar klasične glazbe Ardea

July 7, 2024

Dragi ljubitelji glazbe,

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da je dostupna galerija fotografija s iznimnog violinističkog recitala koji je održan 4. srpnja u crkvi svetog Franje Asiškog u Čapljini. Ovaj glazbeni događaj upriličila je mlada i talentirana violinistica Noami Konforta, koja je svojim izvedbama oduševila publiku.

Koncertni doživljaj

Na koncertu su izvedene skladbe poznatih svjetskih kompozitora, a Noami Konforta pokazala je izuzetnu tehniku i talentiranost. Uz nju, kao umjetnička pratnja na klaviru, nastupila je Silvia Vukojević, koja je dodatno obogatila glazbeni doživljaj.

Galerija

Pozivamo vas da pogledate našu galeriju fotografija s ovog izvanrednog koncerta. U galeriji ćete naći:

  • Trenutke sa scene: Noami Konforta i Silvia Vukojević u punom sjaju tijekom izvedbi.
  • Atmosferu publike: Reakcije i emocije prisutnih tijekom koncerta.
  • Detalje crkve: Prekrasan ambijent crkve svetog Franje Asiškog koji je doprinio svečanoj atmosferi.

Posjetite našu galeriju kako biste uživali u fotografijama i prisjetili se ovog nezaboravnog glazbenog događaja. Kroz slike možete osjetiti djelić magije koja je vladala tog večeri.

Zahvaljujemo Noami Konforti i Silviji Vukojević na prekrasnom koncertu, kao i svima koji su prisustvovali i podržali ovaj događaj. Vaša podrška i ljubav prema glazbi čine ovakve trenutke posebnima.


Live prijenos koncerta je omogućio Tau Studio TV, a čitav koncert možete pogledati na linku : https://fb.watch/ta4fUaa4iD/

ili na linku : https://fb.watch/ta4m3_EWWs/

Posljednje novosti