OBAVIJEST: Produženje roka za prijavu na seminar violine

May 31, 2024

Poštovani ljubitelji klasične glazbe,

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da je Međunarodni seminar klasične glazbe ARDEA odlučio produljiti rok za prijavu na nadolazeći seminar violine. Ova odluka donesena je kako bismo omogućili što većem broju talentiranih violinista da sudjeluju u ovom jedinstvenom edukativnom događaju.

Seminar violine: Prilika koja se ne propušta

Seminar violine, kao dio ARDEA programa, predstavlja izvrsnu priliku za mlade glazbenike da unaprijede svoje vještine pod vodstvom vrhunskih pedagoga i glazbenih profesionalaca.

Kvalitetan program i vrhunski predavači

Ovaj seminar će voditi renomirani profesori violine, koji imaju dugogodišnje iskustvo u pedagoškom radu i koncertnim nastupima. Njihovo znanje i stručnost pružit će sudionicima neprocjenjive uvide i savjete, te ih inspirirati za daljnji glazbeni razvoj. Kroz individualni pristup i prilagođene metode rada, svaki će sudionik imati priliku maksimalno iskoristiti svoje potencijale.

Popis profesora

Kako se prijaviti

Za prijavu je potrebno ispuniti online prijavni obrazac dostupna na našoj web stranici te priložiti tražene dokumente. Prijavni obrazac se nalazi na ovom linku.

Prijave su otvorene do popunjavanja svih preostalih slobodnih mjesta. Pozivamo sve zainteresirane violiniste da što prije pošalju svoje prijave kako bi osigurali svoje mjesto na ovom prestižnom seminaru.

Zašto sudjelovati?

Sudjelovanje na Međunarodnom seminaru klasične glazbe ARDEA donosi mnoge prednosti, uključujući:

  • Unapređenje tehničkih i interpretativnih vještina.
  • Mogućnost rada s vrhunskim profesorima.
  • Umrežavanje s drugim talentiranim glazbenicima.
  • Sudjelovanje na koncertima.
  • Pristup bogatom kulturnom programu i dodatnim sadržajima.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da se usavršite, steknete nova iskustva i inspirirate za daljnji umjetnički razvoj.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte putem e-maila ili telefona koje možete naći na linku.

Radujemo se vašem dolasku!

Posljednje novosti