Violinist playing violin

ARDEA MASTERCLASS 2024

Prijavite se na 8. po redu Ardea Masterclass
PRIJAVI SE

ARDEA MASTERCLASS 2024

Doživi transformativnu moć glazbe koja nas povezuje jedne s drugima, ali i sa svijetom oko nas. Ardea Masterclass 2024 uključuje četiri instrumentalna kursa - za violinu, klavir, flautu i gitaru, devet renomiranih predavača, stručnu umjetničku i organizacijsku podršku kao i odlične uvjete za rad, vježbanje ili druženje. Pridruži nam se na ovom nezaboravnom putovanju i otkrij neograničene mogućnosti ljudskog duha kroz ljepotu klasične glazbe.

Stage icon
KONCERT

Ardea 2024 pruža svim aktivnim polaznicima priliku da zasjaju na sceni. Ovo je jedinstvena prilika za svakog polaznika da pokaže svoj talent i umjetnički izraz uživo pred publikom. Očekujte nezaboravno iskustvo koje će dodatno obogatiti vašu glazbenu karijeru.

Professor icon
KONZULTACIJE 
SA PROFESOROM

U Ardea 2024, svaki aktivni polaznik ima mogućnost osobnih konzultacija sa stručnim profesorima. Ove jedan-na-jedan sesije omogućuju dublje razumijevanje i individualiziranu podršku u glazbenom razvoju. Iskoristite priliku za osobni mentorstvo i usmjeravanje od vrhunskih stručnjaka.

Stage icon
DIPLOMA

Nakon završetka Ardea seminara 2024, svaki polaznik bit će nagrađen diplomom. Ova diploma potvrđuje vaše sudjelovanje i postignuća u programu seminara, predstavljajući vašu posvećenost i trud u klasičnoj glazbi. Ovo je važan korak u vašoj glazbenoj karijeri i ponosni smo što smo bili dio vašeg putovanja.

Ardea 2024 Masterclass Cijene
Prijavna taksa
50€
Participacija
AKTIVNA
300€
Check mark icon
Četiri (4) termina s odabranim profesorom
Check mark icon
Svečani završni koncert svih polaznika
Check mark icon
Mogućnost solističkog nastupa
Check mark icon
Pristup učionicama i vježbaonicama
Check mark icon
ARDEA potvrda o sudjelovanju
Participacija
PASIVNA
100€
Check mark icon
Sudjelovanje na svim predavanjima svih profesora predmetnog instrumenta
Check mark icon
Mogućnost konzultacija
Check mark icon
ARDEA potvrda o sudjelovanju
Bosnia and Herzegovina flag

ARDEA BIH

Ardea Masterclass 2024., kao i svake godine, svim bosanskohercegovačkim polaznicima omogućuje stipendije kojom se ukupni trošak prijave i participacije seminara smanjuje za 50%.
Za detaljnije informacije o plaćanju pogledajte ovdje.

2024 SEMINARI

Naši profesori

AKO IMATE BILO KAKVIH PITANJA SLOBODNO
NAS KONTAKTIRAJTE.